Har du styr på firmaets persondata? Hvis ikke, så bliver det mere og mere nødvendigt, da Datatilsynet er begyndt at uddele bøder for manglende procedurer omkring opbevaring og ikke mindst sletning af persondata, der ikke længere er nødvendige.

Reglerne er indviklede og der er mange aspekter at tage stilling til, for persondata drejer sig ikke kun om nuværende medarbejdere, også fratrådte medarbejdere, ansøgere, der sender en uopfordret ansøgning, hører ind under kategorien af persondata.

Nu har Danmark så som det første land i verden også indført, at en virksomhed kan blive godkendt til at bruge et såkaldt D-mærke for digital ansvarlighed.

Ved at indføre et persondatasystem er du kommet meget langt i forhold til at kunne ansøge om brug af D-mærket også. Så hvorfor ikke få indført begge dele, så du med ro i sindet kan sige, at firmaet har helt styr på dette.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om GDPR og D-mærket – vi har ekspertisen til at gennemføre jeres datastrømsanalyse og sørge for, at I får styr på området.