Mange virksomheder har i dag øget fokus på CSR (Corporate Social Responsibility), der på dansk kaldes en virksomheds samfundsmæssige ansvar.

Grundlæggende handler det om, at virksomheder opfører sig samfundsmæssigt ansvarligt, fx ved at tage hensyn til menneskerettigheder, sociale vilkår, arbejdsforhold, miljø, klima etc. Derfor kan det være en god ide også for små og mindre virksomheder at få defineret en CSR-profil.

Det er også muligt at blive certificeret i henhold til standarden DS 49001. Dette er et CSR-ledelsessystem for samfundsmæssigt ansvar, der sikrer bæredygtige processer og forretningsgange.

Ved at indføre dette system kan I konkretisere og dokumentere jeres virksomheds indsats på området, og dermed profilere jer som en virksomhed, der arbejder aktivt med samfundsansvar.

Det betyder, at medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og offentlige myndigheder får et positivt indtryk af jeres virksomhed, når I påtager jer et seriøst og langsigtet samfundsmæssigt ansvar. Et parameter der i vore dage virkelig er fokus på.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan I kommer i gang – det er slet ikke så indviklet, som det lyder.