At have tilfredse kunder, der efter første køb gerne kommer tilbage med nye ordrer, er det allervigtigste for en virksomhed. Og det er først, når købskontrakten er underskrevet, at arbejdet rigtigt begynder. For nu skal kunden overbevises om, at firmaet lever op til det lovede.

Her er det meget vigtigt, at der er en fuldkommen forventningsafstemning med kunden, så der ikke er nogen tvivl om, hvad denne får leveret, hvad det koster og hvornår leveringen sker.

Med veldokumenterede interne processer, fx i henhold til en eller flere ISO-standarder, vil det blive meget nemmere for virksomheden at leve op til kundens forventninger.

Processen med at implementere et ISO-system får nemlig virksomheden til at fokusere på, hvordan tingene bliver gjort internt. Og når systemet er implementeret, og måske også certificeret, vil alle medarbejdere vide, hvad der forventes af dem, og også hvordan de overfor kunden skal håndtere, fx en leveringsforsinkelse.

Alt dette giver i sidste ende tilfredse kunder og tilfredse medarbejdere, og dette vil uden undtagelse afspejle sig på bundlinjen.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om jeres behov.