Det bliver mere og mere nødvendigt, at alle virksomheder – store som små – har det fornødne set-up, så persondata behandles korrekt og forsvarligt med minimal risiko for at disse følsomme data bliver misbrugt.

Men hvad nu hvis din virksomhed har brug for at overføre persondata til et selskab udenfor EU? Fx til Storbritannien, der jo indtil for nyligt var en del af EU.

Så er der faktisk en glædelig nyhed, nemlig at Storbritannien har fået status som sikkert tredjeland, i hvert fald de næste 4 år, hvis der ikke sker ændringer i Storbritanniens måde at sikre persondata på. De allerfleste virksomheder skal derfor ikke foretage meget store ændringer i deres set-up for lovligt at kunne overføre persondata hertil, udover at opdatere relevante privatlivspolitikker og oplysningstekster.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om GDPR i netop jeres virksomhed og hvorvidt I har brug for en opdatering – vi har ekspertisen til at gennemføre jeres datastrømsanalyse og sørge for, at I får styr på området.