Er jeres persondatasystem ”sandet til”?

At have styr på firmaets persondata lyder simpelt nok – for det er vel bare et spørgsmål om, at man som virksomhed har styr på egne ansatte? Det kræver dog både tid og ressourcer at sørge for, at der hele tiden er styr på sikkerheden omkring persondata og derudover er der mange aspekter af persondataloven, [...]

By |2021-07-05T17:34:32+00:00juli 5th, 2021|GDPR, Indlæg arbejdsmiljø, Indlæg CE, Indlæg GDPR, Indlæg kvalitet|Kommentarer lukket til Er jeres persondatasystem ”sandet til”?

Databehandler – Dataansvarlig – Datastrømsanalyse …. få styr på GDPR

Det bliver mere og mere nødvendigt, at alle virksomheder – store som små – har det fornødne set-up, så persondata behandles korrekt og forsvarligt med minimal risiko for at disse følsomme data bliver misbrugt. Datatilsynet er begyndt at uddele bøder for manglende procedurer omkring opbevaring og ikke mindst sletning af persondata, der ikke længere er [...]

By |2021-03-22T06:07:32+00:00marts 22nd, 2021|Certificering, GDPR, Indlæg GDPR|Kommentarer lukket til Databehandler – Dataansvarlig – Datastrømsanalyse …. få styr på GDPR

Få inspiration til fortsat optimering og vækst – og undgå ”ups-ere”

Hverdagen og den daglige drift har altid førsteprioritet – og sådan er det! Men af og til er det også en rigtig god ide at kigge lidt på de muligheder, der er for at optimere forretningen eller få helt styr på gældende lovgivning. Så slipper du for ”ups’ere”. Du kan f.eks. starte med at rekvirere [...]

By |2021-01-25T07:15:01+00:00januar 25th, 2021|arbejdsmiljø, CE-mærkning, Certificering, CSR, Dokumentation, GDPR, Indlæg arbejdsmiljø, Indlæg CE, Indlæg GDPR, Indlæg kvalitet, kvalitetsledelse|Kommentarer lukket til Få inspiration til fortsat optimering og vækst – og undgå ”ups-ere”

Vær på forkant med udviklingen – og få ro på hverdagen

Som virksomhedsleder er der i dagens Danmark utroligt mange ting, man skal forholde sig til. Der er direktiver, love og forordninger, der skal følges. Det interne arbejdsmiljø skal fungere for at få tilfredse medarbejdere. Kunderne skal være sikre på, at de altid får leveret den kvalitet, de har forventet. Osv. osv. Dertil kommer indviklede regler [...]

By |2021-01-18T12:54:33+00:00januar 18th, 2021|arbejdsmiljø, Certificering, GDPR, Indlæg arbejdsmiljø, Indlæg CE, Indlæg GDPR, Indlæg kvalitet, kvalitetsledelse|Kommentarer lukket til Vær på forkant med udviklingen – og få ro på hverdagen

Intern audit – få taget ”temperaturen” på din virksomhed

Ordet audit stammer fra engelsk og betyder i henhold til Den Danske Ordbog: undersøgelse af om en virksomheds produkter, ydelser, arbejdsmetoder m.m. opfylder en række nærmere specificerede kvalitetskrav. En intern audit skal gennemføres en gang om året, hvis virksomheden er ISO-certificeret, men også for virksomheder uden certificering kan det være en rigtig god ide med [...]

By |2021-01-18T12:56:37+00:00december 14th, 2020|arbejdsmiljø, Certificering, GDPR, Indlæg arbejdsmiljø, Indlæg GDPR, Indlæg kvalitet, kvalitetsledelse|Kommentarer lukket til Intern audit – få taget ”temperaturen” på din virksomhed

Konsulentassistance – en hjælp til selvhjælp

De allerfleste virksomheder har en meget travl hverdag, hvor deadlines, budgetter og den daglige drift fylder det meste af tiden. Der er derfor ofte ikke det nødvendige tidsmæssige overskud til at indføre nye systemer, fx indenfor kvalitetsstyring, selvom det på den lange bane ville give rigtig god værdi for virksomheden. Her giver det god mening [...]

By |2021-01-18T12:57:29+00:00december 7th, 2020|arbejdsmiljø, CE-mærkning, Certificering, GDPR, Indlæg arbejdsmiljø, Indlæg CE, Indlæg GDPR, Indlæg kvalitet, kvalitetsledelse|Kommentarer lukket til Konsulentassistance – en hjælp til selvhjælp

GDPR er ikke en by i Rusland

For 2 ½ år siden trådte GDPR-loven i kraft. En lov om beskyttelse af persondata for alle EU-borgere. I praksis er ALLE virksomheder, store som små, forpligtet til at overholde reglerne. Så nej, GDPR er ikke en by i Rusland. Hvad er så persondata? Det er enhver form for information, der kan henføres til en [...]

By |2021-01-18T18:20:04+00:00november 9th, 2020|GDPR, Indlæg GDPR|Kommentarer lukket til GDPR er ikke en by i Rusland

Arbejdsmiljøstyring

Vi står altid til rådighed, hvis I har spørgsmål eller kunne tænke jer en snak om mulighederne. Optimering af jeres arbejdsmiljø Arbejdsmiljøstyring gør det muligt for en virksomhed at styre risici og forbedre sit arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø skaber en positiv kultur med tilfredse medarbejdere og færre eller ingen ulykker. Det hjælper også med [...]

By |2021-01-18T13:51:31+00:00august 23rd, 2019|arbejdsmiljø, CE-mærkning, Certificering, GDPR|0 Comments

CE-mærkning

Vi står altid til rådighed, hvis I har spørgsmål eller kunne tænke jer en snak om CE-mærkning af netop jeres produkter. CE-mærkning af maskiner og anlæg Med visse undtagelser skal alle produkter, maskiner og anlæg CE-mærkes. CE-mærket betyder, at leverandøren står inde for, at produktet overholder EU's krav og dermed kan sælges i hele [...]